dissabte, 5 de juliol del 2008

MATAROCK 2008 > 5 juliol

Amb la calor, les ovelles se destorben fàcilment i l'abuela farà parada el dissabte 5 de juliol a La Mata. Comença el compte enrere. La iaia pastora és una dona rural amb orgull de ser de poble, reivindicativa i plena de vitalitat que ens anuncia hores de música, cants i ball; de ritme, bon temps i alegria.

La familia creix. L'any passat a La Matarock n'erem 600 nets i netes. Tant és així que, enguany amb renovades forçes tornarem a donar un pas més endavant. Raó per la qual, en la IV edició portarem no a un, sinò a dos grups de renom estatal com SEGISMUNDO TOXICOMANO i DISIDENCIA i que juntament amb els veterans ALIMANYA i SKARTXOAK i el debutant KUITSTIK ompliran el gruix musical del cartell.

Però us espera molt més: quantiós sopar, paraetes on comprar roba del vostre gust, marxandatge del festival, concurs de dibuixos, un escenari més gran, i una obertura del Matarock molt especial a ritme de Hip hop amb El Tiri de Barna.

Podeu estar convençuts que mentre contineu mostrant-nos el vostre suport i ganes per continuar gaudint, el Festival Matarock anirà superant-se i continuarà fent-vos aluciar, al cap i a la fi, a nosaltres és el que més ens agrada fer.

www.matarock.peset.com