divendres, 27 de març del 2009

Xerrada a Vinaròs 27.03.09 18h

El proper Divendres: 27 de Març de 18 a 19h

A la Casa de la Cultura de Vinaròs (Antiga Biblioteca) Avda. De la Llibertat , s/n

Fem una Xerrada-col·loqui sota el títol:

Espai infantil i familiar "Al Coll",

una altra educació és possible

preguem feu difusió de la xerrada. Imprimiu i pengeu el cartell en aquells llocs on penseu que hi poden haver persones interessades,

moltes gràcies.


El setembre del 2007 des de l'associació "Abraça'm, per viure, aprendre i créixer" vam posar en marxa l'Espai Infantil i Familiar "Al Coll" amb la intenció d'oferir a les famílies que no trobaven resposta en les opcions educatives reglades un espai educatiu a La Sénia pensat exclusivament pels xiquetes i xiquetes.

En aquell moment va començar com una utopia ara, dos anys després l'espai i la seva línia de funcionament s'estan consolidant i ha arribat el moment d'oferir la nostra proposta educativa a totes aquelles famílies que optin per un criança conscient i vulguin oferir als seus fills i filles un marc educatiu respectuós, un espai de creixement per als infants i sobretot per a les famílies.

Afirmem que una altra educació és possible perquè des de fa 2 anys ja és una realitat i perquè és la convicció que des de l'associació Abraça'm ens ha portat a dissenyar i dur a terme l'espai infantil i familiar "Al Coll".

"Al Coll" percep, escolta i respecta els impulsos vitals de cadascun dels infants que gaudeixen de l'Espai Infantil i Familiar; i l'adult pren un rol de cuidador posant els límits necessaris per garantir la seguretat de tots ells i elles. En una finca d'oliveres els infants troben diferents materials generals i específics per tal de donar resposta a les seves necessitats.

Més informació:  

Telèfon 666 23 82 91 

Si vols conèixer més a  fons aquesta experiència, si la proposta educativa imposada per l'administració no cobreix les teves inquietuds i estàs cercant una altra manera d'entendre l'educació dels teus fills i filles et convidem a venir el proper divendres 27 de març per tal de conèixer una mica més a fons la nostra proposta.

Una abraçada i fins divendres ;-)