dilluns, 21 d’abril del 2008

Rotund èxit de la Jornada Antifeixista a Vinaròs

vinaròs antifeixista

L'Assemblea de Joves de Vinaròs celebrem amb orgull el gran èxit de la Jornada Antifeixista que va aconseguir arribar durant tot el dia a quasi un centenar de persones al voltant de les activitats programades, desbordant fins i tot la capacitat del Casal Popular.

En primer lloc vam exposar cartells de la Guerra Civil a la Plaça del Mercat on, malgrat que no fos una hora idònia perquè hi passés molta gent, el veïnat si que s'hi va volcar.

vinaròs

Cap a les 17.30 hores ens vam desplaçar al Casal Popular per tal de ser entrevistats per la televisió de part del canal Castelló Nord.

vinaròs castelló

Tot seguit al Casal Popular va començar el plat fort de la jornada: una xarrada sobre el feixisme al País Valencià, les diferents lluites antifeixistes i la campanya "Subversió per la llibertat".

El ponents de la Coordinadora Antifeixista Intercomarcal van insistir en la necessitat d'arribar amb el missatge de denúncia contra el feixisme a tota la societat, més enllà de determinades estètiques o subcultures.

Mentrestants, els companys de les BAF de Castelló ens van explicar la persecució que estan patint i la impunitat mediàtica i judicial per part del feixisme protagonitzat per l'ultradreta mafiosa.

Finalment, l'Assemblea de Joves vam explicar en què consistia la campanya de "Subversió per la llibertat", insistint en la necessitat de denúncia pública de deixalles franquistes, així com símbols imperialistes espanyols i francesos.

Aquesta xarrada va ser força dinàmica, amb gran implicació dels assistents entre els quals es va obrir un debat interessant de forma espontània, cosa que demostra la gran inquietud entre el jovent al voltant de la impunitat feixista.

casal popular

Després de l'exitosa xarrada, es va projectar la pel·lícula "This is England" que va rebre molt bona acollida per part dels assistents.


this is england

Per acabar bé la jornada, tots plegats vam fer un sopar popular i molta gresca, aquesta vegada amb la millor música Oi! a càrrec del nostre company DJ SPD.

Finalment, volem agrair a tothom que va participar de la jornada, ponents de la CAI i les BAF, la gent assistent, els periodistes de Castelló Nord i, sobretot, la gent del Casal Popular per volcar-se plenament en l'organització de l'acte i la cessió de l'espai per a l'ocasió.

Units, fem força. Antifeixistes sempre!--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
: infoSénia :
Les opcions de la teva subscripció a http://groups.google.com/group/infosenia
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---