dilluns, 14 d’abril del 2008

[AJV-CAJEI] Jornada Antifeixista 19 d'abril



El 19 d'abril de 2008 l'Assemblea de Joves de Vinaròs organitzem una jornada antifeixista al nostre poble.


16.00h EXPOSICIÓ AL CARRER SOBRE LA GUERRA CIVIL

La jornada començarà a les 16 hores quan ens reunirem a la Plaça del Mercat per tal de fer una exposició sobre la Guerra Civil amb imatges i descripcions que commemoren els moments més importants.


17.30h XARRADA "FEIXISME AL PAÍS VALENCIÀ"

La jornada continuarà al Casal Popular del Sénia (C/ Sant Pasqual 15) amb una xarrada amb representants de la Coordinadora Antifeixista Intercomarcal, de les Brigades Antifeixistes de Castelló i de l'Assemblea de Joves de Vinaròs.

La Coordinadora Antifeixista Intercomarcal ens explicarà la situació del feixisme al País Valencià, així com el seu treball antifeixista i els seus projectes, entre d'altres, el web www.antifeixistes.org.

Les Brigades Antifeixistes de Castelló ens explicaran la situació del nord del País Valencià, els darrers esdeveniments a la ciutat de Castelló i la seua lluita en el dia a dia.

L'Assemblea de Joves de Vinaròs parlarà sobre el feixisme al poble de Vinaròs, així com presentarà la campanya de "Subversió per la llibertat" duta a terme per la Coordinadora d'Assemblees de Joves de l'Esquerra Independentista (CAJEI) des de l'any passat.

20.00h PEL·LíCULA "THIS IS ENGLAND"

This is England és una pel·lícula de cinema independent ambientada en els anys vuitanta, durant l'època de la dama de ferro i els alts índex d'atur. Shaun, (Thomas Turgoose) que té 12 anys, és un nen solitari. Durant les vacances, troba nous models masculins quan l'"adopten" els skinheads del poble. Amb els seus nous amics, Shaun descobreix un món de festes, coneix el seu primer amor i descobreix els encants de les botes Dr. Martens. És llavors quan coneix a Combo (Stephen Graham) un skin racista, més gran que ell, que acaba de sortir de la presó.

21.00h SOPAR I FESTA OI!

En acabar la xarrada i durant o després de la pel·lícula, els assistents podran gaudir d'un sopar d'entrepà i picadeta i beguda per 4eur. En acabar la pel·lícula començarà la festa OI! amb la millor selecció de música. No cal dir que l'entrada a la festa és totalment gratis.

Tota la informació a:

http://ajvinaros.ppcc.cat/

ajvinaros@cajei.net

www.cajei.net


Us hi esperem!

Assemblea de Joves de Vinaròs - CAJEI