dilluns, 15 de setembre del 2008

EL PROJECTE CACAUET

No, no puc dormir, el Projecte 'Cacauet' m'ha llevat la son. Què? Que encara no sabeu quin és el Projecte 'Cacauet'? Si!! Ladies and gentleman !!! el Projecte 'Cacauet' és aquell que consisteix en omplir una garrafa buida de 'vi' per 'aigua de depuradora'. És un projecte que necessita molt de permisos planetaris, però que amb bosses de cacauets, com si fossin souvenirs, a les galàxies adequades, ho han aconseguit. Pot ser un altre projecte com per exemple el Projecte 'Albergínia', que consisteix en alguna cosa més simple que omplir una garrafa de vi amb aigua depurada, no ho és aconseguit, els cacauets no haurien segut adequats ni suficients. 'I de Haberlas ailas haberlas ailas'

El Projecte 'Cacauet' no interessa al planeta planetari perquè la 'tomatina' se faria malbé. Aquest cop les administracions interplanetàries, aquells els cacauets dels quals, són gràcies als planetes planetaris, s'han decantat per l'empresa 'Cacauet', lider mundial, de la atmosfera atmosfèrica intergalàxica, i és que de cacauets no és que li en faltin. El planeta planetari vol l'aigua ben neta, depurada de forma natural, per les serres i muntanyes; no en vol d'aigua de depuradora; que se la beguin els que tenen tants de cacauets.

Les administracions dels planetes planetaris tindrien que vetllar per la vida i salud dels planetes planetaris, així ho diu la màxima llei interespacial intergalaxial, i que no es venguin per quatre cacauets al primer que treu el morro.
Des de els planetes planetaris sabem que un cop l'empresa cacauet fique cap i cos a l'atmosfera planetària, altres projectes de la mateixa indole, com poden ser, per exemple el projecte 'aquí te pillo y aquí te mato' o el 'projecte omplim-nos les butxaques que els de sempre es menjaran allò que em callo', faran cap a la seva atmosfera atmosfèrica arruinant-los per sempre més. Ja està bé de fer les coses mal fetes!!! Administracions!! vetlleu d'una vegada per totes a qui vos han donat la seva confiança, no els defraudeu més. No vos veneu per quatre cacauets; no ajuda gens a respecta la màxima llei de la llibertat; no ajuda gens a dona bona imatge de nosaltres a altres planetes planetaris.


Uf!!! Quin malson, si potser és una malson, i tot això és producte de les meves connexions neuronals,de la meva imaginació, val més així, com va dir John Lennon, John Lennon a 'Imagine', imagina i veuràs un món…; a veure si n'aprenen tots.


NO AL PROJECTE CACAUET AL PLANETA PLANETARI
PC NO!!!!

www.plataformapelsenia.org